Tannbleking gjort på den riktige måten

Å ha et hvitt og glitrende smil er et mål blant de fleste av oss. Vi sier oss simpelthen ikke fornøyd med for eksempel gule tenner. Derfor har vi blitt lært fra før vi kunne gå til å pusse tennene våre regelmessig. Dette er ment å holde tennene i tipp topp form, og ikke minst holde de flotte og hvite. I dagens samfunn markedsfører til og med enkelte tannpastaer for at de skal gi deg hvitere tenner. Allikevel er nok den eneste faktiske effektive metoden for å få hvitere tenner nemlig tannbleking.

 

Det er dog ikke snakk om den vanlige tannblekingen som folk flest har falt i fella for her. Mange velger nemlig det rimelige alternativet som er å bestille midler til tannbleking over nett. Enten det er skyllemidler, blekestrips, malebørster, eller andre verktøy, så har disse sjeldent en optimal effekt. Faktisk rapporterer mange om skader på tennene som følge av bruken. Tannkjøttet kan også bli skadet. Om du faktisk skal gå inn for å bleke dine tenner, så er det essensielt å benytte seg av en profesjonell klinikk.

 

Slik fungerer profesjonell tannbleking

Hos tannlegen vil profesjonell tannbleking foregå gjennom en ganske enkel prosess. Først og fremst undersøker tannlegen tennene for å finne eventuelle feil, og ikke minst for å avgjøre årsaken bak misfarging. Dermed lages tilpassede skinner som følger avtrykket til dine tenner. Disse skinnene vil du som pasient smøre inn med en gel hver dag, og disse må settes på tennene i 45 minutter daglig i en to-ukers periode. Det er nemlig disse skinnene og gelen som gjør underverket bak tannblekingen.

 

Om du ønsker et profesjonelt resultat etter tannbleking, så gjelder det å velge en klinikk slik som Vinterbro Tannlegesenter som tilbyr den ovennevnte praksisen. Da er du nemlig sikret et profesjonelt resultat fra tannleger som vet hva de holder på med. Dessuten kan du i tillegg få med deg gode tips til hvordan dine tenner ellers kan forbedres når dine tenner blir klargjort for avtrykket. Her avsløres nemlig problemer med fyllinger, tannkjøtt, tannstein, også videre.

 

Smil bredt i fremtiden!

Det viktigste med tannbleking er, uansett hvilken vei du velger, at du kan smile bredt. Du ønsker nok at folk flest skal se at du har hvite tenner, og ikke misfargede og gule tenner. Det er dog viktig at denne desperasjonen ikke tar overhånd og at du potensielt skader tennene enda mer med hjemmebehandling. Det er ingen garanti for at disse gir deg et flottere smil, og det kan fort gjort være at disse bare forverrer din tilstand ytterligere.

 

For å forhindre at tannblekingen din blir til et mareritt, så bør du velge en profesjonell tannlege til å gjøre jobben. Disse får dessuten tilgang på kvalitetsutstyr, og her vil resultatet vare i mellom 5 og 10 år. Kostnaden som er knyttet opp mot denne servicen er med andre ord mer enn verdt det. Når du velger en profesjonell tannlege til å ta seg av din tannbleking, så kan du kose deg med viten om at du kan smile bredt i fremtiden!