Ta vare på den viktigste drikken i huset

Vinen fortjener gode betingelser

Når vi nordmenn drar på handletur og skal kjøpe inn mat til helgen, hender det fort at vi plukker opp en flaske vin på vei hjem. Dette kan være en vin til en hvilken som helst prisklasse, men en ting er sikkert, vi skal virkelig kose oss med den. Allikevel kan vinen fort bli en skuffelse når vi kommer hjem, og vi skylder da veldig ofte på prisen. Dette er derimot sjeldent grunnen, og det er heller vår skyld i de fleste tilfeller at vinen ikke holder den standarden vi forventer. Der vi setter alle dagligvarene inn i kjøleskapet, sniker veldig ofte vinen seg med inn etter handleturen. Dette er simpelthen et begredelig syn for de beste vinkjennerne, og noe som virkelig stinger i hjertet for de aller mest interesserte. Fortvil derimot ikke dersom du er i kategorien som setter vinen inn i kjøleskapet. Dette er den vanligste feilen nybegynnere gjør med vin, og dette er noe Wine and Barrels har lyst til å få en slutt på. Vin fortjener å oppbevares under gode betingelser, og her gjør ikke kjøleselskapet en nevneverdig god jobb. Derimot vil et vinkjøleskap, eller en vinkjøler som det ofte kalles, gjøre susen for din vin.

 

Norges største utvalg

Wine and Barrels er stolt av å ha Norges desidert største utvalg av vinkjøleskap og vinkjølere. Innen deres sortiment finner du også andre møbler som er meget nyttige til oppbevaring og konsumering av vin. Du finner stativer og skap, og til og med glass i tillegg til annet tilbehør som tar din opplevelse til det neste nivået du lengter etter. Det å drikke vin handler nemlig om mer enn bare å bli beruset, og det er dette Wine and Barrels vil understreke med sitt utvalg. Utvalget baserer seg på at det her skal være noe for alle og enhver, slik at du aldri behøver å lete andre steder når du leter etter oppbevaring til din vin. Forøvrig er Wine and Barrels så opptatt av at du skal finne det absolutt rette vinkjøleskap at de tilbyr parametere som støynivå, høyde, bredde, dybde, kjølesoner og energiklasse. Dette er søkeparametere du sjelden finner innenfor nettsteder generelt, og Wine and Barrels er stolt over sitt engasjement for at du skal bli fornøyd. Du kan naturligvis også søke basert på pris, slik at du finner et vinkjøleskap som passer til din lommebok. Klikk her , så kan du se det strålende utvalget med dine egne øyner og gjøre deg opp en dom på egenhånd.

 

Et mangfold av stilige modeller

Wine and Barrels sin visjon er at det finnes en modell for alle. Uansett om dette valget skulle stå på design eller pris, så vil du hos deres nettsider finne en modell som er passende. Den aller mest populære modellen blant de kresne vinfantastene er PeVino. Denne blir ofte kalt den ultimate vinkjøleren, simpelthen fordi den er så bra. Dette er blant de beste vinkjølerne på markedet, og denne bør kun anskaffes om du virkelig vil ta vare på vinen din. For de enda mer fanatiske kan du anskaffe deg PeVino Pro. Dette er et skap som rommer mellom 280 og 320 vinflasker, slik at du ikke trenger å gjøre om kjelleren til en vinkjeller. Den siste luksusmodellen, kjent som Swisscave, er kjent for sitt meget luksuriøse design. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, og detaljene åpenbarer seg på rekke og rad. Swisscave tilbyr også uttrekkshyller på teleskops skinner. I den billigere enden av skalaen finner vi Vinobox. Selv om dette er et billigere alternativ, er det absolutt en meget god modell. Velger du Y-serien her kan du faktisk til og med bygge den inn i kjøkkenbenken, noe som er meget stilig naturligvis. Sist men ikke minst har vi modellen Wincave. Det å drive et vinkjøleskap døgnet rundt hvert eneste år er ikke gratis, verken for lommeboka eller miljøet. Derfor tilbyr Wincave et vinkjøleskap som er energivennlig og sparer både deg og miljøet for unødvendig harde tider. Kort oppsummert er Wine and Barrels det foreløpige hjemmet til ditt fremtidige vinkjøleskap. I deres brede utvalg av helt enestående modeller, til både lave og rimelige priser, kan du finne akkurat den modellen som passer deg og dine behov.