Start en unik bedrift i dag

Sitter du med en gründer i magen, men en mangel på ideer? Det kan være vanskelig å komme opp med en god ide, spesielt dersom en begrenser seg selv. For ofte velger vi å begrense oss til hobbyer og aktiviteter som vi liker. Allikevel finnes det så ufattelig mange ideer der ute som er mye bedre enn som så. Noen ganger kan det beste være å finne en såkalt spesialisert bransje. Dette innebærer en bransje der en enten trenger spesielle kunnskaper eller spesielle former verktøy for å operere. Grunnen til at disse bransjene er så lukrative er at nesten ingen andre ”gidder” å bli med på leken.

 

En bransje som en kanskje aldri tenker over er produksjonen av t-skjorter med trykk. Det er på mange måter noe vi bare tar for gitt. Vi ser for oss en stor fabrikk i Asia som bare spytter ut skjorte etter skjorte, men selvfølgelig er det ikke sånn i realiteten. Prosessen er mye mer nyansert, fra tekstilene er produsert, gjennom varmepresser for å få trykket på tekstilet, og til skjorta selges til deg i butikken, så er det nemlig en meget lang prosess. Men det er desto mer penger å tjene for en villig gründer.

 

Benytt varmepresser for trykk på tekstiler

Der vi kanskje tillegger prosessen mye når vi faktisk begynner å tenke over hvordan t-skjortene blir produsert med trykket på, så er egentlig ikke oppgaven så stor. Det skal enkelt og greit bare benyttes en varmepresser for å trykke logoer og lignende på tekstilet. En varmepresse kalles også ofte bare en transferpresse. Du kan få en transferpresse billig dersom du gjør letejakten riktig.

 

Så sant du har lett gjennom varmepresser typer, og finner din varmepresse på tilbud, så kan du sette i gang din nye bedrift. Kjøp inn noen rimelige tekstiler og prøv deg frem først og fremst. Det unike med denne ideen er at du kan redusere prisene drastisk ved å utelate mellommenn. Med en rimelig maskin, litt tekstiler, god kreativitet, og en stødig hånd, så kan du og din varmepresser lage klær nærmest på et løpende bånd.

 

Er dette din nye jobb?

Kanskje er du ikke så interessert i mote, men klesproduksjon trenger tross alt ikke være mote heller. Du kan for eksempel trykke for tekstiler slik som fotballdrakter om du er en sportsidiot. Elsker du musikk, så kan du heller vurdere trykk av t-skjorter for en festival i området. Mulighetene er simpelthen uendelige her, og det faller egentlig ene og alene på hvor din fantasi og dine ønsker møtes.

 

Om du har en mangel på ideer, så kan det å se mot nye og spennende markeder som du aldri ville utforsket være en god ide. Det er en myte at du som gründer må velge en hobby. Hva med å heller gjøre ideen din til en hobby i fremtiden? Trykk av t-skjorter kan fort vise seg å bli en veldig lukrativ bedrift, og kanskje blir dette til og med din nye jobb!