Marineonline.no er en flott nettside for båtelskere

boats-1218676_960_720De fleste forbinder båter og utstyr med en havn i skjærgården langs kysten av Norge ett sted. Her kan man få det man trenger til båten. Men verden er i endring og båtutstyr kan handles også på internett i dag. Det er ikke uten grunn det kalles ”The internet of things”, eller tingenes internett. En nettbutikk som https://www.marineonline.no/ for båtutstyr er hva det gjelder her. Nettsiden skaper blest fordi den tilbyr et bredt spekter av alt man trenger innen båtutstyr. Det går opp for flere og flere at netthandling er kjapt, trygt og billig. Nettopp fordi man gjør de fleste oppgavene selv, og fjerner leddene som gjør at et produkt for en høyere pris. Varene plukkes og sendes rett fra lager ut til kunden som kan være hvor som helst i landet. Og kunder strømmer til.

 

8000 varer samlet i ett lager hos Marineonline.no

 

Man trenger sjelden så mange produkter for å fikse opp båten sin til et prakteksemplar. Men det er udiskutabelt en fordel. Og med nettsidens kartotek er det enkelt å finne de produktene man trenger. Alt fra båtpussen til ting man trenger om bord i en båt. Enten det er seilbåt eller bare en liten eik. Varene leveres på kort tid og blir handelen på over 1500 kroner er frakten gratis. Det er mulig å pusse opp og vedlikeholde en båt for en slik sum. Og det er ikke umulig at perla vil bli flott med noen kroner ekstra. For det kan man få både kvalitetstestene kalesjer og messingsstøpte skips ur. Er det noe man lurer på, har man alltid 30 dagers angrerett, for man rekker nesten ikke å reagere før varene er trygt hjemme hos en. Det tar mellom 3-10 dager, med noen få unntak. Og har man ikke penger akkurat nå, er det bare å få sendt alt likevel. Da vil det ligge en faktura i pakken i stedet slik at man kan betale den ved neste anledning i stedet.

 

Seilbåt er en drøm mange har

 

Mange drømmer om å seile på de store havene, og kanskje allerede har kjøpt oppussingsprosjekter som har blitt stående i hagen noen år uten at det har skjedd noe.

For da er det utmerket å ha tilgang på en nettbutikk som Marineonline.no. Her kan man finne det meste til seilbåten sin, og etter at båten er vasket og pusset ned med slipesvamp, slipekork, sparkelsett, en rekke ulike pensler og børster, er det bare å kjøpe inn bunnmaling og lakk, slik at båten igjen skinner som en perle. Når båtpussen er ferdig må man tenke på navneskilt og hva seilbåten skal hete. Noen velger å kalle båten sin ”Costa Noc” eller ”Kæsj Kontant”, for det er i dag ingen regler for hva man vil kalle båten sin. Det som er viktig er at man finner et navn man selv er fornøyd med, og en seilbåt med respekt for seg selv, kan for eksempel hete ”Svanen”, eller noe i den duren. Alt man trenger til motorhold får man kjøpt til en meget bra sum, og når motoroljen er fylt på, er alle om bord klare for overfarten. Svanen seiler av gårde i solnedgangen med sikte på å komme over Skagerak de neste dagene.