Lei av avbrutte samtaler på din mobiltelefon?

For de aller fleste er mobilsignalene blitt såpass gode at et avbrudd i en samtale heller er unntaket enn regelen. Ofte skjer det dog mens vi er på fjellet eller ute i marka, da mobilsignalene her naturligvis ikke er like gode. For enkelte forekommer derimot støy og avbrudd av samtaler med jevne mellomrom over hele landet. Det kan selv være inne i den tettest befolkede delen av Oslo. Det er her GSM signalene blir avbrutt eller forstyrret av andre frekvenser, og din mobil blir rett og slett offer for dette.

 

Det er ingenting som er verre enn å bli avbrutt midt i en samtale, enten en snakker med statsministeren eller moren sin. Når du snakker på telefonen, så er det tross alt akkurat som en hvilken som helst samtale. Noen ganger kan det være med familiemedlemmer som bort langt unna, og kanskje til og med i utlandet et sted. Når du ikke ser en person ofte, så er det i hvert fall greit at samtalen foregår uten avbrutte signaler. Det er også kjedelig når SMS-er helt plutselig tar flere minutter å sende avgårde, selv fra eget hjem – da er det virkelig på tide å rydde opp i rotet med en GSM repeater!

 

Benytt en signalforsterker for din mobil

En såkalt GSM repeater er et nyttig verktøy for deg som opplever avbrudd i telefonsamtaler og under sending og mottakelse av SMS-er. I praksis utfører en GSM repeater den oppgaven å forsterke signalene dine. Det betyr rett og slett at signalene som sendes fra diverse mobiltårn rundt om i landet blir fanget opp lettere av din mobiltelefon. Dermed kan du nyte bedre samtaler, raskere SMS-er, og rett og slett en bedre opplevelse på mobilnettet. Det skal jo tross alt ikke være sånn at du føler det som om du er tilbake på 1900-tallet med din smarttelefon!

 

En GSM repeater utfører dessuten sine oppgaver godt både i privatboliger og større bygg. De fleste kan gjøre sin oppgave på en rekkevidde opp til 300kvm – enkelte mer enn det også. Dermed er du sikret god dekning i hele bygget. Er det for eksempel bedriftstelefonen du ønsker å styrke signalet til, så kan denne investeringen bety et bedre inntrykk hos kunden, og videre en høyere sjanse for at salget landes. Det er i det hele tatt viktig med god mobildekning av en rekke grunner, men få argumenter slår nok det som er knyttet opp mot bedriften.

 

Nyt dine samtaler uten konstante avbrudd

Å nyte en samtale helt uten avbrudd og skurring er noe alle bør kunne nyte. Heldigvis er dette tilfellet for folk flest, men det er altså fortsatt individer som sliter med dårlig dekning – selv i sine egne hjem. Derfor er en GSM repeater fortsatt nødvendig, og selv om 5G nettet og mer utbygges i rekordfart, så kan det fort være nødvendig med en GSM repeater inn i fremtiden.

 

Uansett bør du sikre kvaliteten på dine samtaler nå. Ingenting er viktigere enn en god samtale og god kommunikasjon, og det fikser en GSM repeater!