Hvor kan jeg hente startkapital fra?

Enten det er aksjekapital, registreringskostnader, lisenser, inventar, ansatte, markedsføring, eller andre kostnader, så dukker disse spesielt opp for nye bedrifter i markedet. Det kan for enkelte komme som et sjokk, og når du ikke har råd til å betale de første regningene dine, så svetter du nok godt under armene. Du skulle jo tross alt ikke være profitabel før neste år, men tenkte at oppstartskostnadene var få, og at det skulle gå greit med litt medgang. Sånn er det dog dessverre ikke alltid.

 

De fleste nye bedrifter feiler fordi de ikke møter sine mål, og enten gir opp før konkursen, eller går konkurs som et følge av for lite kapital i oppstarten. Det er her det er viktig å være økonomisk klok. Det finnes mange måter å finansiere din drømmebedrift på. Du har nok spurt deg selv mange ganger hvor pengene bør komme fra. Alt fra familien til den lokale banken har blitt gjennomgått. Hverken familien eller banken er derimot gode kilder, og du bør heller se til lån på nett.

 

Finn ditt firmalån i dag

Et lån på nett er nemlig et tilbud som fjerner problemene med begge de ovennevnte lånene. Først er et familielån en dårlig ide fordi du ikke ønsker å blande familierelasjoner med økonomien din. For det andre er banken en dårlig ide, da de vil spørre deg i evigheter om akkurat hvordan du skal bruke pengene dine til å vokse bedriften – det kan nemlig være uklart selv for deg som driver bedriften, og ofte endrer planene seg. Da kan det blant annet være lurt å låne litt mer enn det en budsjetterer for.

 

Skal du finne et virkelig godt firmalån, så bør du besøke https://firmalan.com/no/ for å se over deres tilbud av firmalån. Dette er en tjeneste som samler inn tilbudene som er der ute og presenterer disse til deg i en organisert oversikt. Da kan nemlig du som eier en bedrift og trenger lån se akkurat hva kravene er for hvert enkelt lån, og ikke minst hvor fleksible de er i henhold til lånesum og nedbetalingsperiode. Du kan dessuten sammenligne lånene på den aller viktigste parameteren, nemlig lånets rente.

 

Realiser bedriftsdrømmen din med lån

Det er meget synd å høre om bedrifter som går konkurs grunnet mangel på kapitalisering. Kanskje hadde til og med bedriftene en profitabel modell, eller i hvert fall et konsept som ville vært profitabel innen årets ende. Disse kunne fint overlevd med et firmalån i hånden, og de kunne betalt tilbake på meget kort tid. Dessverre kan fort familiemedlemmer og banker nekte deg, da ofte av grunner som ikke står helt på greip alltid. Til kontrast blir en ofte godkjent av de tilbudene som dukker opp på nett.

 

Dessuten, sammenligner du med Firmalån sin sammenligningstjeneste, så kan du se akkurat hvor rimelig ditt lån potensielt kan bli. Her kan du selvfølgelig også budsjettere direkte på siden om ønskelig. I det hele tatt er Firmalån en meget godt tjeneste for sammenligning av nettopp firmalån!