Gi din vinterhage en ny look

En vinterhage, eller et enkelt uthus, er en perfekt måte å kunne sitte noenlunde utendørs, selv på kalde høstnetter. Disse vinterhagene er gjerne en paviljong med glassvegger, eller så er det en forlengelse av ditt hus med et rammeverk av glass. Hele poenget er at du kan se rett ut i hagen.

 

Dette gir deg følelsen av å være utendørs, uten at du faktisk er det. Med alt glasset og en direkte utsikt til det grønne, så får du derimot den naturlige følelsen du søker. For det er tross alt denne følelsen individer som investerer i en vinterhage faktisk er på utkikk etter.

 

Denne følelsen handler om en tiltrekning til det naturlige. Vi mennesker kommer tross alt fra naturen, og våre sinn lengter tilbake dit fra den teknologiske verden vi nå er underlagt. En vinterhage er derfor et perfekt alternativ, men hvordan skal du innrede denne?

 

Gjør vinterhagen enda mer naturlig

Selv om en naturligvis kan innrede vinterhagen som en vanlig stue, så er det mye mer spennende å gjøre den så lik som utsiden som overhodet mulig. Allikevel er det ikke like gøy å både ta vare på hagen utendørs, og å ta vare på blomster og planter innendørs. Derfor kan kunstige planter være en fantastisk løsning.

 

Med disse slipper du det samme vedlikeholdet du trenger å gjøre ellers i hagen. Dessuten kan disse holde gjennom hele vinteren, selv når du ikke holder vinterhagen varm. Kanskje velger du kun å bruke vinterhagen på høsten og våren, og da kan det være greit å ha planter som overlever de kaldeste årstidene.

 

Dessuten er kunstige planter helt perfekte dersom du ofte har gjester som kommer på besøk i din vinterhage. Enten det er venner eller familie, så finnes det mange mennesker der ute med allergier mot diverse planter. Dersom du velger kunstige planter er dette selvfølgelig ikke et problem – du skal bare sørge for å tørke støv av disse innimellom, men ellers er luftkvaliteten topp!

 

Vær kreativ med kunstige planter

Med dagens realistiske, kunstige planter, så er kanskje den beste nyheten at du får akkurat hvilken plante du vil, og den holder seg like fin året rundt. Dermed kan du være meget kreativ med dine valg av disse plantene.

 

For eksempel kan du kombinere og matche med farger, alt ettersom hva du mener vil være passende for interiøret i din vinterhage. Det er rett og slett et helt uendelig utvalg her, og du kan få akkurat den planten du ønsker deg i nøyaktig den fargen du måtte ønske den.

 

Dessuten kan du naturligvis også velge og vrake i både mindre og større planter. Kanskje ønsker du bare vanlige plottepanter, noen mellomstore planter på gulvet, en massiv busk, eller kanskje planter som henger nedover veggene. Det er rett og slett helt opp til deg og din fantasi hva du velger. Kunstige planter har redefinert måten vi ser på vinterhager, og ved hjelp av disse kan vi innrede vår vinterhage på en helt ny, og ikke minst spennende måte!